Torskeprotein

Protein av villfanget torsk fra Nord-Atlanteren

 

• Godt for kroppen
• Raskt opptak i kroppen
• Øker energinivået

100% naturlig kosttilskudd

Et unikt bioaktivt protein rett fra havet

Fisk er en god kilde til kvalitetsprotein som tas enkelt opp i kroppen og bidrar til å opprettholde og bygge muskelvev. Seagarden Torskeprotein med marint kollagen er et unikt bioaktivt protein rett fra havet. Et komplett proteintilskudd med alle 9 essensielle aminosyrer, samt vitaminer, mineraler og marine omega 3 fettsyrer (EPA + DHA). Produktets naturlige kombinasjon av vitamin B12 og jod bidrar til å øke energinivået.

Seagarden Torskeprotein med marint kollagen inneholder kollagenpeptid fra norsk torskeskinn. Kollagen er den viktigste bestanddelen i hud og bindevev og utgjør en tredjedel av kroppens totale proteininnhold. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis og ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.

 

«HVORFOR TORSKEPROTEIN + MARINT KOLLAGEN SIER DU?»

Fullverdig proteinkilde av høy kvalitet

Et komplett proteintilskudd med alle de essensielle aminosyrene, samt vitaminer, mineraler og marine omega-3 fettsyrer (EPA + DHA)

• Torskeprotein lages ved at torskefilet dampkokes slik at alle naturlige næringsstoffer blir bevart

Høy bio-tilgjengelighet

• Lett fordøyelig og tas raskt opp i kroppen.

Unike bioaktive peptider

• Kan utøve positive effekter i kroppen – som antioksidative egenskaper.

Kilde til jod og vitamin B12

• Produktets naturlige innhold av jod og vitamin B12 bidrar til å øke energinivået. 

Høyt innhold av marint kollagen

• Kollagen er store strukturelle proteiner som utgjør omkring 1/3 av kroppens totale proteininnhold. 
Marint kollagen er av type I kollagen som er en viktig bestanddel i blant annet hud, bindevev og bein og bidrar til å opprettholde styrke og fleksibilitet.
• Kollagenet ekstraheres fra torskeskinnet og gjøres om til et hvitt, luftig pulver.

Anbefalt daglig inntak

Vi anbefaler et daglig inntak på 1 spiseskje (10 g). 10 g pulver tilsvarer 60 g torsk.

Kapsler: 6-10

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn. Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.

Tips til bruk

1 spiseskje (10 g) av vårt protein rørt ut i smoothie eller juice med grønnsaker, frukt og bær gir deg en frisk drikk før og etter trening, eller som et fint lite mellommåltid. Vårt produkt passer best sammen med grønnsaker, frukt og bær. Vi anbefaler grønnsaker som gulrot, brokkoli og agurk; frukter som sitron, eple og appelsin; og bær som solbær og blåbær. For en mildere smak kan du tilsette yoghurt, skyr, kesam, kefir eller Biola. Du kan også tilsette vårt protein i supper, sauser og gryter. Bruk gjerne shaker. Produktet smaker best når det er nylaget og vi anbefaler derfor å drikke proteinet med en gang det er laget. Smaker best kaldt og er ypperlig å blande i smoothie.

Det anbefales å spise protein av god kvalitet til alle måltider. Det vil si at du med fordel kan dele opp dagsdosen i to. Ta to teskjeer og del dem opp i løpet av dagen. For eksempel kan du ta 1 teskje etter trening og den andre når det trengs ellers i løpet av dagen.