Nutricoll Marint Kollagen

Kollagen av villfanget torsk fra Nord-Atlanteren

• Bioaktive peptider
• Vitamin C for normal kollagendannelse
• Naturlig smak av jordbær

100 % naturlig kosttilskudd

«Hvorfor marint kollagen sier du?»

Unikt kollagen av skinnet fra norsk torsk
Nutricoll Marint kollagen består av type 1 kollagen som er en viktig bestanddel i blant annet hud, bindevev og bein. Kollagen er store strukturelle proteiner som utgjør omkring 1/3 av kroppens totale proteininnhold. Vårt kollagen er utvunnet fra torskeskinn og inneholder bioaktive peptider som er lettfordøyelige og som tas raskt opp i kroppen (høy biotilgjengelighet). Kollagenet ekstraheres fra torskeskinnet og gjøres om til et hvitt, luftig pulver.

Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som hjelper med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis. Ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.

 

Det reneste kollagentilskuddet tilgjengelig
Kollagen fra skinnet av norsk villfanget torsk

Unike bioaktive peptider
Kan utøve positive effekter i kroppen – som antioksidative egenskaper

Høy biotilgjengelighet
Lett fordøyelig og tas raskt opp i kroppen

Høyt proteininnhold
Vårt marine kollagen inneholder omkring 96 % protein

Perfekt drikke etter trening
Kollagen er rik på spesielt tre aminosyrer, glysin, prolin og hydroksyprolin. Prolin er meget viktig i restitusjon og reparasjon av celler i kroppen. Den optimale drikk etter trening består av alle de 9 essensielle aminosyrene

Økt hudfuktighet
En klinisk studie med Nutricoll Marint Kollagen førte til en signifikant økning av hudens fuktighet i ansiktet med 34,7 % etter 8 ukers inntak

 

Anbefalt daglig inntak
Vi anbefaler et daglig inntak på 1-2 spiseskje (5-10 g) den første måneden. Deretter 1 spiseskje daglig.

Tips til bruk
1 spiseskje av vårt kollagen rørt ut i 1,5 dl vann eller annen drikke. Bruk gjerne shaker for raskere oppløsning.

Nutricoll Pure Marine Collagen er helt smaksnøytralt og kan derfor blandes i både kald og varm drikke. Dette produktet kan derfor lett blandes med andre drikker/mat.

Nutricoll Marint Kollagen med en mild smak av jordbær gir en frisk drikk som enkelt kan drikkes utblandet i kaldt vann eller med drikker/mat der jordbærsmaken egner seg.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn. Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.