Positive erfaringer med Seagarden!

Jeg har brukt kollagen fra ulike fabrikanter i ca. 3 år.

Det var først etter at jeg begynte å bruke Seagarden sine kollagen og protein fra torsk at jeg merket en tydelig effekt i form av faster mer spenstig hud på kropp og ansikt, samt blankere og mer styrket hår, og en raskere hårvekst.

Jeg starter alltid dagen med 2 toppede spiseskjeer i et glass vann 20.min før en frukt basert frokost , sammen med middag tar jeg alltid fiskepulver kapsler, og før sengetid avslutter jeg alltid med samme dosering torskekollagen. 

Jeg er selvsagt veldig nøye med å ta omega 3 , B vitaminer og C vitaminer i tillegg, samt spise rein sunn mat med masse sesong grønnsaker og frukt, for å være sikker på at kroppen min har det bra.

Det flotte med Seagarden sine produkter er at de kan garantere at torsken de bruker er vill fanget i Nord-Atlanteren, hvor det er kaldt sjøvann. samt direkte foredlet tilløpet av 1 time ombord på Norges mest velutstyrte fiskebåter for nettopp å foredle torsk som skal bli kollagen og proteinpulver. Dette gir en en førsteklasses kvalitet på protein og kollagen produktene som er uhyre viktig for at det skal ha en optimal virkning. 

Andre produsenter opplyser ikke om opphav, eller fiske type som benyttes, dermed kan fisken være fisket hvor som helst, og av dårlig kvalitet. Seagarden er Norsk produsert og kortreist. Det er viktig å merke seg. 

Maren Sofie Strømme , 53 år - Norge

As a License Personal Trainer and Sports Massage Therapist I need to be fit and healthy. 

I am active all day and will train approximately 6 days per week, so I need a product that will assist in my muscle growth and more importantly my recovery. I believe that the line Seagarden protein powder and collagen powder products have assisted me with that. 

I always wanted a lean, high-protein powder, that was natural, low carb and low calorie and did not contain anything artificial.  After using Seagarden protein and collagen powder I have noticed my muscles are less fatigued after heavy and intense workouts. This allows me to train at a higher intensity each day, therefore assisting me in making more fitness gains. 

Both powders completely dissolve into water, Seagarden protein powder is pure and 100% natural, this makes it simple, healthy and delicious to add more protein and collagen to your everyday foods and diet.

Gosia Morawska, 42 år - Norge

Jeg er på diett og tar kollagen etter en rask spasertur. Finnes ikke sulten etterpå. Føler selv at blodsukker nivå holder seg meget jevnt mye lengre ved bruk av disse produktene. Spis mer fisk sier jeg…

I tillegg så har min kone også begynt å spise Torskeprotein i en måned nå, og hun sier hun er mye mer aktive enn før, noe som hennes bekjente har kommentert på. Hun har fått en helt klar energiboost av Seagardens produketer. Takk!

Svein Jakobsen, 45 år – Norge

En del av livet mitt forsvinner dersom fiskepulveret forsvinner! Jeg er 66 år gammel og har spist fiskepulveret i over 20 år. Da jeg var yngre slet jeg mye med sykdom og feber og hadde ikke overskudd. Da jeg startet mitt eget firma måtte noe til. Jeg begynte med fiskepulveret og har siden det vært lite syk.

I dag trener jeg en del og bruker fiskepulveret med dets høye proteininnhold og får samtidig i meg vitaminer, mineraler og sporstoffer. Jeg drikker per i dag ikke melk og fiskepulveret fungerer også som en kalsiumkilde med dets høye innhold. Jeg har også to brødre som nå begynner bli tynne i håret. Jeg beholder enda mitt hår, noe jeg tror jeg kan takke fiskepulveret for.

Johnny Skagseth, 66 år – Norge

Jeg hadde slitt i et over et år med et skade kne som ikke ble 100 % bra igjen til tross for fysioterapi og et treningsprogram fra min lege. En venn anbefalte Seagarden Torskeprotein som skal hjelpe sener og muskler å restituere seg. Etter et halvt år er kneet nesten 100 % bra igjen og jeg kan trene og bevege meg som før. Jeg mener Seagarden Torskeprotein har tilført kroppen min de ekstra stoffene som var nødvendig for at skaden skulle heles.

Jeg har også merket at jeg har gått ned et par kilo i vekt siden jeg kan bevege meg nå og har mer energi.

Aileen Madsen, 54 år - Norge

Etter å ha utviklet benskjørhet ble jeg rådet av min lege fra Heggeli legesenter å spise en daglig kur med 4 tabletter med fiskepulver i kapsler, sammen med vitamin D og K2, som skal være komponenten som får kalsium til å beste seg til ben.

Etter 3 år ble tatt en ny undersøkelse med prøver som utrolig nok viste at jeg hadde ikke bare blitt kurert men hadde også utviklet en benstruktur som var mye bedre enn det som er vanlig for damer i min alder. I dag spiser jeg fiskepulver 2-3 ganger i uken og har stor tro på at dette produktet gir gode resultater.

Bjørg Viksjold, 72 år – Norge

Jeg har spist fisketilskudd fra Seagarden daglig i de årene jeg har jobbet hos Seagarden. Jeg opplever at produktene fra Seagarden gir meg det ekstra overskudd som trengs i en aktiv hverdag. Ved siden av jobben som fabrikksjef hos Seagarden driver jeg også et gårdsbruk sammen med familien, som består av kone og 4 jenter mellom 3 og 9. Trening prøver jeg også å finne tid til. Før jeg begynte hos Seagarden tok jeg proteintilskudd basert på melkeprodukter. Etter at jeg byttet ut disse med fiskeprodukter har jeg merket at jeg har mer energi. Jeg løper mye på asfalt og hadde i perioder problemer med kne og legger. Disse problemene forsvant når jeg gikk over til å spise fisketilskudd.

At vi har hatt produkter som bidrar godt for kroppen er noe vi har vært visst lenge, men utfordringer med smak har gjort at mange synes det har vært utfordrende å bruke våre produkter. Derfor har vi jobbet i flere år med å utvikle produkter hvor fiskesmaken er borte. Metoden vi benytter gjør at alle næringsstoffer beholdes i produktet og du får i deg eksakt de samme næringsstoffer som om du spiser fisk. Produktene vi nå kan presentere har en smak som gjør at selv de som ikke liker fisk kan begynne å spise fisk hver dag.

Rune Paulsen, 40 år - Norge